//
Információs Asztal

Évente világszerte 56 milliárd állatot ölnek meg emberi fogyasztásra.
Megadatott a lehetőségünk arra, hogy megválasszuk az életvitelünket. Manapság tökéletesen lehet állati eredetű termékek nélkül is élni, táplálkozás, szórakozás, öltözködés, valamint kozmetikumok és tisztítószerek terén is. Célunk hogy az erőszak mentes életvitel módját megmutassuk és terjesszük.
(Állategyenlőség Jogvédő Csoport)

Szeretettel várunk mindenkit, aki többet szeretne tudni a vegán életmód fortélyairól, valamint azokat, akik aktívan szeretnének részt venni a jövőben tervezett eseményeinken!

Légy a néma áldozatok hangja!

Az Állatok Jogainak Világnapja alkalmából, az Állategyenlőség Jogvédő Csoport 2011. december 10-én, szombaton, csendes figyelemfelkeltő tüntetést szervez Budapest belvárosában, a Deák Ferenc téren, délután 2-től 4 óráig.

Ha úgy gondolod, hogy az állatoknak igenis vannak jogaik…..
Ha úgy látod, hogy ezeket a jogokat a társadalom rendszerint semmibe veszi….
Ha szeretnél aktívan kiállni ezen jogok mellett….

TARTS VELÜNK ÉS GYERE EL!
(Kérjük, előtte szólj szándékodról az info@allategyenloseg.com címen)

Az, hogy mennyire az emberi fajt állítjuk középpontba és hagyunk figyelmen kívül minden más élőlényt és a környezetet, tény. Holott puszta létünk rájuk épül.
Az ENSZ közgyűlése 1950-ben jelölte ki december 10-ét az emberi jogok napjának annak emlékére, hogy 1948. december 10-én fogadták el az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát.
Ezzel egybeesően, 1997 óta, a világ számos országában, különféle álltvédő szervezetek, megtartják az Állatok Jogainak Világnapját.

Idén először Magyarország is csatlakozik ehhez a mozgalomhoz, hiszen nálunk is egyre többen veszik figyelembe hogy az állatoknak is vannak jogaik. Olyan alapjogok, amik magukba foglalják az élethez és a szabadsághoz való jogokat, és amelyeket nagyon (túl) sok esetben sem a társadalom, sem a törvények nem tisztelnek.
(Állategyenlőség Jogvédő Csoport)

Beszélgetés

Még nincs hozzászólás.

Hozzászólás